Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 750 g jehněčí maso
  • 15 celých malých cibulek
  • 10 cherry rajčat
  • 4 menší brambory
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • Snítka hladkolisté petrželky
  • Větvička čerstvého rozmarýnu
  • Větvička čerstvého tymiánu
  • Větvička čerstvé majoránky
  • Česnekový olivový olej extra vergine
  • Sůl
  • Pepř černý mletý

SUROVINY NA POKLICI Z TĚSTA

  • Droždí
  • Hladká mouka
  • Voda
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Do širokého měděného hrnce dáme česnekový olej, na olej klademe na čtvrtky oloupané a nakrájené brambory, celé cibulky a cherry rajčátka.
  • 2
    Posypeme asi dvěma lžícemi najemno nakrájené cibule, nahrubo nasekanou petrželkou a ostatními bylinkami.
  • 3
    Maso z jehněte rozkrájíme na menší porce, přidáme do hrnce, přelijeme olivovým olejem. Rukama v kastrolu ještě syrové promícháme. Podlijeme vodou, zakryjeme poklicí a lehce zarestujeme do změknutí surovin.
  • 4
    Kastrol přendáme s poklicí do rozpálené trouby péct na alespoň 220 °C asi 10 minut.
  • 5
    Vyjmeme z trouby a poklici vyměníme za tenký plát těsta na klasický italský bílý chléb, který po stranách k hrnci přimáčkneme, aby přilnul. Dopečeme ještě 15 minut a pokrm je hotov.
Manu a Matěj
Profláklé duo zpěvák Matěj Ruppert a kuchař Emanuel Ridi přinášejí na váš stůl tu pravou Itálii. Vyzkoušejte autentické recepty z televizní obrazovky i ve své kuchyni.

SUROVINY

SUROVINY NA POKLICI Z TĚSTA