Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

1 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Mazanec nebo velikonoční věnec
  • Jablko
  • 2 lžíce měkkého tvarohu
  • Skořice
  • Skořicový cukr 20 g (1 sáček)
  • Máslo
  • Čokoláda na posypání

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Na trošce másla osmažte nakrájené jablko na kostičky a přidejte k němu 1 lžičku mleté skořice.
  • 2
    Až se jablko zatáhne, přidej k němu 10 g skořicového cukru.
  • 3
    Ukroj si 1 plátek z velikonočního věnce nebo mazance a nakrájejte na kostičky, ty poté přidejte k jablíčku a mírně osmažte.
  • 4
    Smíchejte si tvaroh se zbytkem skořicového cukru.
  • 5
    Trhaný věnec (mazanec) s jablíčkem, dejte na talíř a doplňte tvarohem.
  • 6
    Dozdobte trochou nastrouhané čokolády.
Vendy u trouby
Vendula Doudová je mladá autorka, která na svém instagramu @vendyutrouby sdílí svou velkou vášeň – pečení. Kromě skvělých receptů vás ale naučí i různé triky a tipy, jak se otáčet v kuchyni.

SUROVINY