Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Mazanec nebo velikonoční věnec
- Jablko
- 2 lžíce měkkého tvarohu
- Skořice
- Skořicový cukr 20 g (1 sáček)
- Máslo
- Čokoláda na posypání
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Na trošce másla osmažte nakrájené jablko na kostičky a přidejte k němu 1 lžičku mleté skořice.
- 2Až se jablko zatáhne, přidej k němu 10 g skořicového cukru.
- 3Ukroj si 1 plátek z velikonočního věnce nebo mazance a nakrájejte na kostičky, ty poté přidejte k jablíčku a mírně osmažte.
- 4Smíchejte si tvaroh se zbytkem skořicového cukru.
- 5Trhaný věnec (mazanec) s jablíčkem, dejte na talíř a doplňte tvarohem.
- 6Dozdobte trochou nastrouhané čokolády.

Vendy u trouby
Vendula Doudová je mladá autorka, která na svém instagramu @vendyutrouby sdílí svou velkou vášeň – pečení. Kromě skvělých receptů vás ale naučí i různé triky a tipy, jak se otáčet v kuchyni.