Skip navigation
  • Our dear customers, interest in our service is currently enormous, and time slots are disappearing faster than cookies from the table. If none of them suit you, don't despair!
    Show more

approx. 2 l
Do hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 750 ml suchého červeného vína
  • 300 ml pomerančové šťávy
  • 200 ml tmavého rumu
  • 150 g třtinového cukru
  • 1 jablko
  • 1 pomeranč
  • 1 citron
  • led
  • 300 ml perlivé vody

INSTRUCTIONS

  • 1
    Ovoce omyjeme, osušíme a necháme vychladit v lednici.
  • 2
    Citron a pomeranč nakrájíme na plátky a dáme je do skleněného džbánu. Jablko rozpůlíme, vykrojíme jádřinec, dužninu nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do džbánu. Přidáme cukr a přilijeme rum. Necháme 2 hodiny v lednici odležet.
  • 3
    Dřevěnou vařečkou promačkáme ovoce ve džbánu, přilijeme víno, pomerančový džus a perlivou vodu, promícháme a přidáme led.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS