Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 750 ml suchého červeného vína
- 300 ml pomerančové šťávy
- 200 ml tmavého rumu
- 150 g třtinového cukru
- 1 jablko
- 1 pomeranč
- 1 citron
- led
- 300 ml perlivé vody
INSTRUCTIONS
- 1Ovoce omyjeme, osušíme a necháme vychladit v lednici.
- 2Citron a pomeranč nakrájíme na plátky a dáme je do skleněného džbánu. Jablko rozpůlíme, vykrojíme jádřinec, dužninu nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do džbánu. Přidáme cukr a přilijeme rum. Necháme 2 hodiny v lednici odležet.
- 3Dřevěnou vařečkou promačkáme ovoce ve džbánu, přilijeme víno, pomerančový džus a perlivou vodu, promícháme a přidáme led.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
