Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 750 ml suchého červeného vína
  • 300 ml pomerančové šťávy
  • 300 ml perlivé vody
  • 200 ml tmavého rumu
  • 150 g třtinového cukru
  • 1 jablko
  • 1 pomeranč
  • 1 citron
  • led
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ovoce omyjeme, osušíme a necháme vychladit v lednici.
  • 2Citron a pomeranč nakrájíme na plátky a dáme je do skleněného džbánu. Jablko rozpůlíme, vykrojíme jádřinec, dužninu nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do džbánu. Přidáme cukr a přilijeme rum. Necháme 2 hodiny v lednici odležet.
  • 3Dřevěnou vařečkou promačkáme ovoce ve džbánu, přilijeme víno, pomerančový džus a perlivou vodu, promícháme a přidáme led.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

750 ml suchého červeného vína

Červené suché víno bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

300 ml pomerančové šťávy

Pomerančová šťáva bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

300 ml perlivé vody

 

200 ml tmavého rumu

 

150 g třtinového cukru

 

1 jablko

 

1 pomeranč

 

1 citron

 

led