SUROVINY

  • 750 ml suchého červeného vína
  • 300 ml pomerančové šťávy
  • 300 ml perlivé vody
  • 200 ml tmavého rumu
  • 150 g třtinového cukru
  • 1 jablko
  • 1 pomeranč
  • 1 citron
  • led

POSTUP

  • 1
    Ovoce omyjeme, osušíme a necháme vychladit v lednici.
  • 2
    Citron a pomeranč nakrájíme na plátky a dáme je do skleněného džbánu. Jablko rozpůlíme, vykrojíme jádřinec, dužninu nakrájíme na tenké plátky a přidáme je do džbánu. Přidáme cukr a přilijeme rum. Necháme 2 hodiny v lednici odležet.
  • 3
    Dřevěnou vařečkou promačkáme ovoce ve džbánu, přilijeme víno, pomerančový džus a perlivou vodu, promícháme a přidáme led.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY