


FJORU
FJORU MSC Treska obecná svíčková s kůží
cca 400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přivítejte novou vlastní značku ryb - Fjoru - nejlepšího odborníka na ryby ve vašem městě. Naším cílem je nejen šířit myšlenku, že ryby jsou zdrojem vysoce zdravých bílkovin, ale také podporovat udržitelnost rybářských podniků a farem, protože je známo, že ekologii máme v krvi. Fjoru je jednoduše nejlepší odborník na ryby ve vašem městě.
Treska obecná s kůží se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Zásluhu na tom má pevná, světlá, jemně plátkující svalovina, která se dá zpracovat mnoha způsoby. Maso se vyznačuje svou šťavnatostí a malým obsahem kostí. Baleno ve vakuu.
Specifikace
- latinský název: Gadus morhua
- čerstvá/defrost: čerstvá ryba
- původ: FAO 27,4
- metoda lovu/chovu: lov - dlouhé lovné šňůry
- obsah balení: 1 hřbetní filet s kůží
- kalibrovaná položka: ne
- váha: 280–320 g
- způsob balení: Skin pack (vakuové balení)
- certifikace: MSC
Certifikace
Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org
Použití
Při tepelné úpravě se musí postupovat opatrně a hlavně rychle, aby se maso nerozpadlo, protože je mimořádně křehké. Treska má delikátní chuť sama o sobě, není nutné ji příliš kořenit. Stačí kvalitní olivový olej, mořská sůl a čerstvé bylinky.
Vyzkoušejte tento skvělý recept na treska loin s pikantním rajčatovým pestem:
Sušená rajčata (180 g) smíchejte se sekanými rajčaty (konzerva 400 g), olivovým olejem, česnekem a chilli papričkou, vše dejte do mixéru a rozmixujte na krémové pesto. Dosolte. Pestem potřete loiny z tresky (potřete stranu bez kůže), položte na pečící papír do pekáče a pečte 15 minut na 180 °C. Hotové filety vyjměte z trouby a nechte minutu odpočinout. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte s vařenou rýži.
O výrobci
Fjord Bohemia se specializuje na zpracování veškerých čerstvých ryb a dalších mořských produktů. Další činností je uzení lososů přírodním a tradičním způsobem na bukovém dřevu, bez dodatečných konzervačních látek, včetně jejich distribuce.
Skladování
Skladujte v lednici při teplotě 0 do 4 °C.
Upozornění
Nutno tepelně upravit. Treska je dravá ryba a pochází z lovu, může tak obsahovat parazity. Konzumace za syrova může vyvolat zdravotní problémy.
Výrobce
Fjord Bohemia s.r.o
Za Avií 914/2
196 00 Praha - Čakovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Treska obecná (Gadus morhua) |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 343 kJ/82 kCal |
Tuky | 0.67 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.13 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 17.81 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Korýši |
Ryby |