Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Dobré řeznictví

Dobré řeznictví Aged pork T-Bone steak min. 21 days

ca. 400 g

5 DAYS AVERAGE FRESHNESS

NewSave me for CZK 135.60

ca.

 CZK 159.96 CZK 399.90 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers have in favorites

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Prémiový vepřový T-bone steak z Dobrého řeznictví. Maso pochází výhradně z farmářského chovu, kde prasata rostou v přirozeném prostředí na podestýlce, s možností volného pohybu a výživou založenou na rostlinné produkci a pivovarském mlátě. V Dobrém řeznictví nepoužívají žádná průmyslová krmiva ani náhražky. Výkrm trvá o dva měsíce déle než ve velkovýkrmnách. Právě proto má toto maso ideální poměr masa a tuku

T-bone steak spojuje dva druhy masa – jemnější svíčkovou část a prorostlejší část s tukovým krytím. Právě tukové krytí a jemné mramorování dodávají steaku nezaměnitelnou chuť a šťavnatost, která ho odlišuje od běžného vepřového masa. Protože i vepřové maso je nejlepší vyzrálé, je ponecháno po porážce vystařit 21 až 60 dnů. Díky tomu získává intenzivní chuť, máslovou strukturu a po tepelné úpravě má minimální ztrátu.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Suché zrání: minimálně 21 dní

Použití

Vhodné ke grilování či pečení.

O výrobci

Dobré řeznictví je český výrobce a prodejce masa a uzenin, který se zaměřuje na tradiční řemeslnou výrobu. Nabízí široký sortiment čerstvého masa, uzenin a masných specialit. Firma klade důraz na lokální původ surovin a podporu českých chovatelů.

Skladování

Skladujte při teplotě do 4 °C.

Výrobce

Dobré řeznictví
Petrohradská 20
Praha 10, Vršovice
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 5 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Vepřové maso