Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

4 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 kelímek (200 g) smetany ke šlehání
  • 100 g hořké čokolády
  • 1 vanička měkkého tvarohu (250 g)
  • cukr moučka podle chuti a potřeby (není nutný)

POSTUP

  • 1
    Smetanu nalijte do kastrůlku a přiveďte téměř k varu. Odstavte a vsypte do ní nalámanou čokoládu.
  • 2
    Metličkou míchejte tak dlouho, až se všechna čokoláda rozpustí a spojí se se šlehačkou na hladký krém.
  • 3
    Do horkého čokoládového krému ihned přidejte tvaroh a znovu promíchejte, až vznikne hladká směs. Ochutnejte a doslaďte podle chuti.
  • 4
    Rozlijte do tří malých misek a uložte do lednice zchladnout. Reklamace na tvaroh, který z lednice mizí samovolně a beze stop, nepřijímám.
Kuchařka pro dceru
Jana Florentýna Zatloukalová is the author of the successful blog Kuchařka pro dceru.

SUROVINY