Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Dobré řeznictví

Dobré řeznictví Smoked beef rib sous-vide

ca. 0.84 kg
New

ca.

 CZK 548.19 CZK 649.90 /kg

Delivery within 60 minutes

60+ customers have in favorites

Country: Ireland,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Hovězí irské zauzené žebro připravené metodou sous-vide z Dobrého řeznictví. Jedná se o specialitu šéfkuchaře Radka Ryšky. Opravdu hodně masová žebra z Irska, bukový kouř, poctivý demi-glace a metoda pomalého vaření sous-vide. To prostě ocení každý správný gurmán. 

Použití

Žebra ohřejte ve vakuovém obalu ve vodní lázni v 80 °C cca 10 minut, vybalte je z pytle a grilujte cca 5 minut na rozpáleném grilu jen na barvu. Další možností přípravy je rovnou vyndat z pytle a péct v troubě na 200 °C 20–⁠⁠⁠⁠⁠⁠35 minut.

O výrobci

Dobré řeznictví je český výrobce a prodejce masa a uzenin, který se zaměřuje na tradiční řemeslnou výrobu. Nabízí široký sortiment čerstvého masa, uzenin a masných specialit. Firma klade důraz na lokální původ surovin a podporu českých chovatelů.

Skladování

Skladujte při teplotě do 4 °C.

Výrobce

Dobré řeznictví
Petrohradská 20
Praha 10, Vršovice
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 73 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 30 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Hovězí žebro s kostí 96 %, hovězí demi glace pomalu tažený 24 hodin, kouř z bukového dřeva, pitná voda, jedlá sůl, jodičnan draselný, konzervant E250, stabilizátor E452, dextróza, antioxidant E301, extrakty koření.