Přeskočit navigaci
  • Naši milí zákazníci, dnes 21.6.2025 se koná L'ETAPE CZECH REPUBLIC BY TOUR DE FRANCE 2025.
    Kvůli dopravním omezením v Praze a okolí může dojít ke zpoždění Vašich objednávek, mrzí nás to. Víme, jak důležitý je včasný nákup, a uděláme vše pro to, aby k vám dorazil co nejdříve.
    Zobrazit více

Doprava vždy zdarma

10% sleva na naše značky a BIO produkty

4× měsíčně malé nákupy od 1 Kč

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 600 g řeckého jogurtu
  • 200 g hořké čokolády 50 %
  • 200 g mraženého manga
  • 6 lžic medu
  • 2 lžíce nerozpuštěného kokosového oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Smícháme s polovinou bílého jogurtu a dochutíme 2 lžícemi medu. Mango rozmixujeme s druhou polovinou jogurtu. Přidáme 4 lžíce medu nebo dle chuti a nerozpuštěný kokosový olej. Vše společně promícháme. Hmota by měla být polo mražená, aby se s ní dalo pracovat.
  • 2
    Nyní budeme tvořit kuličky. Naplníme cukrářský sáček nejprve jednou a poté druhou směsí. Použijme zdobící konec s co nejmenším otvorem. Na prkýnko, nebo pevnou podložku, které se nám vejdou do mrazáku, dáme pečící papír, na kterém tvoříme malinké kuličky. Pokud je chceme mít opravdu dokonalé, párátkem zamáčkneme špičku, která se nám při tvoření udělá. Poté přes noc necháme zmrazit.
Tip
Je to ideální zábava ke Dni dětí - směsi si můžou namíchat samy a vy jim pak jen pomůžete s tvořením kuliček.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY