Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Alnatura

Alnatura BIO Parmigiano Reggiano 24 months of maturation

125 g

25 DAYS AVERAGE FRESHNESS

BIO
CZK 134.90 CZK 1,079.20 /kg

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Xtra price:

CZK 121.41

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

BIO Italský extra tvrdý sýr, nejméně 32 % tuku v sušině. Sýr zrál 24 měsíců.

Značka Alnatura je zárukou vysoké kvality. Produkty jsou vyrobeny šetrným zpracováním surovin a se zodpovědným přístupem k životnímu prostředí. Nákupem těchto výrobků navíc podpoříte rozvoj ekologického zemědělství a lepší životní podmínky zvířat.

Použití

Skvěle se hodí na teplé i studené pokrmy. Můžete jej nastrouhat na těstoviny, rizota či polévky, kde dodá bohatou chuť a intenzivní aroma. Výborně se uplatní i v salátech, na pizze nebo jako součást předkrmů.

O výrobci

Alnatura GmbH je německá společnost, která byla založena roku 1984. Podnik se zaměřuje především na výrobu organických produktů. Všechny použité přísady pocházejí z ekologického zemědělství. Mnoho výrobků Alnatura navíc nese pečeť organického sdružení, jako je Bioland, Demeter nebo Naturland. Jejich směrnice jsou komplexnější a přísnější než zákonné požadavky.

Skladování

Skladujte při teplotě max do +7 °C

Výrobce

Alnatura GmbH
Darmstädter Str. 63
64404 Bickenbach
Německo

Durability

Average durability from the time of delivery: 25 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 7 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

MLÉKO*, jedlá sůl, živočišné syřidlo *z ekologického zemědělství

Nutritional values per 100 g

Energy value1671 kJ/402 kCal
Fats30 g
including saturated fatty acids20 g
Carbohydrates0.05 g
including sugars0.05 g
Protein32 g
Salt1.6 g
Fibre0.05 g

Allergens

Milk
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.