Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 1 červená paprika (cca 180–200 g)
- 270 g žervé
- 2 lžíce olivového oleje
- 8–10 kapek tabasca
- špetka pepře
- špetka soli
INSTRUCTIONS
- 1Troubu rozehřejeme na 200 °C.
- 2Papriku potřeme olejem, položíme ji na plech, dáme do rozehřáté trouby a pečeme 15 minut. Poté ji ihned vložíme do mísy, co nejrychleji ji přetáhneme potravinářskou fólií a necháme 30 minut zapařit. Poté z ní opatrně stáhneme slupku, rozpůlíme ji a vykrojíme stopku a semínka.
- 3Dužninu nakrájíme najemno a smícháme s ostatními surovinami. Dáme vychladit do lednice.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
