![](https://www.rohlik.cz/cdn-cgi/image/f=auto,w=500,h=500,q=75/https://cdn.rohlik.cz/images/grocery/products/1353873/1353873-1608938842037.jpg)
Raciola
Kuře celé třída A od českého výrobce![](https://cdn.rohlik.cz/images/countryFlags/cz.svg)
cca 1,5 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvé celé kuře od českého dodavatele kuřecího masa Raciola.
Použití
Kuře je vhodné nejenom na pečení v celku, ale i k rozporcování. Jednotlivé části kuřete můžete použít na přípravu hlavních jídel, ze skeletu a křídel lze připravit výborný domácí drůbeží vývar, který zahřeje i v tom nejsychravějším počasí.
Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka! Kuře můžete využít v receptech na pečené kuře, indické kuře, kuře s rajčaty a olivami nebo třeba i na kuře z jednoho hrnce. Z polévek můžete zkusit například tradiční kuřecí vývar, exotickou kuřecí kokosovou polévku a kuřecí kari polévku či z krémů kuřecí krémovou polévku. Více receptů naleznete přímo v sekci drůbež v kategorii chef.
O výrobci
Společnost RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. se zabývá zpracováním, výrobou a prodejem drůbežích specialit. Je vlastněna společností LUKROM, ze které je zajišťován pravidelný tok živé drůbeže.
Skladování
Skladujte při -2–4 °C, po vybalení spotřebujte do 24 hodin. Důkladně tepelně upravte.
Výrobce
Raciola Uherský Brod, s.r.o.
Pod Valy 221
688 01, Uherský Brod
Trvanlivost
Složení
Kuře celé |
Třída A |