• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g rajčat
  • 80 g oloupané červené cibule
  • 80 g olivového oleje
  • 30 ml červeného vinného octa
  • 20 ml citronové šťávy
  • 2 stroužky česneku
  • červená chilli paprička dle chuti
  • 1 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžíce najemno nakrájené bazalky
  • 1 lžička najemno nakrájeného tymiánu
  • 1 lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Cibuli najemno nakrájíme. Česnek oloupeme, podélně rozkrojíme, odstraníme středový klíček a najemno nastrouháme nebo prolisujeme. Chilli papričku nakrájíme najemno.
  • 2Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny a vykrojíme tuhý střed včetně semínek. Dužninu nakrájíme na drobné kostičky.
  • 3Cibuli promícháme s octem, citronovou šťávou a česnekem. Přidáme nakrájená rajčata, bylinky a olej.
  • 4Dle chuti přidáme sůl a chilli papričku a promícháme.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

350 g rajčat

Rajčata bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

80 g oloupané červené cibule

Červená cibule bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

80 g olivového oleje

 

30 ml červeného vinného octa

 

20 ml citronové šťávy

 

2 stroužky česneku

 

červená chilli paprička dle chuti

 

1 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele

 

1 lžíce najemno nakrájené bazalky

 

1 lžička najemno nakrájeného tymiánu

 

1 lžička soli