• Na svátek Dne vítězství fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 lilky po 450 g
  • 2 lžičky pasty tahini
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 prolisovaný stroužek česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • ½ lžičky soli
  • 1 kávová lžička čerstvě mletého pepře

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 180 °C.
  • 2Lilky položíme na plech do rozehřáté trouby a pečeme 40 minut. Poté je podélně rozřízneme, lžící pečlivě vyškrábneme dužninu a necháme ji vychladnout. Nakrájíme ji najemno a vložíme do mísy.
  • 3Přidáme ostatní suroviny a důkladně promícháme.
Tip
Místo pasty tahini můžete do pokrmu vmíchat 2 lžičky majonézy. Získáte tak další chuťově zajímavý pokrm.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY