•  Zítra, na svátek Dne vítězství, fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering, exclusive products for members only and many other benefits.Free delivery, delivery guarantee within 5 hours of ordering
Purchase 4x a month without a minimum order amount
15 % discount on WITHOUT COMPROMISE products
Exclusive products for members only

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 2 větší pomeranče
  • 650 g kysané smetany (raději více procentní)
  • 60 g moučkového cukru
  • 20 g vanilkového cukru
  • 2 lžíce zlatého sirupu nebo krupicového cukru

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Celé pomeranče dáme do hrníčku a 3x po sobě je přelijeme vařící vodou, aby se zbavily nečistot, rozvine se tím také jejich vůně.
  • 2Jemně nastrouhanou kůru a šťávu z obou pomerančů a zlatý sirup nebo cukr přivedeme k varu a na mírném plameni za stálého míchání necháme trochu zredukovat, odstavíme ze sporáku. Do sirupu zamícháme ostatní suroviny, směs přelijeme do uzavíratelné nádoby a necháme ji vychladnout přes celou noc v ledničce.
  • 3Druhý den směs přelijeme do zmrzlinovače. Dále postupujeme podle návodu k němu. Umíchanou zmrzlinu přendáme do uzavíratelné nádoby a dáme do mrazničky.
  • 4Zmrzlinu můžete vyrobit i bez zmrzlinovače. Připravenou vychladlou směs vložíme do mrazničky. Každých 30 minutách ji musíme dobře prošlehat, dokud dostatečně nezmrzne.
Laskominy od Maryny
Úspěšná brněnská foodbloggerka a majitelka skvělého pekařství spojila své síly s Rohlíkem a společně vám přinášíme várku skvělých laskomin.

SUROVINY