- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Salám je vyráběn na základě původního receptu a zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva.
Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní.
Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává uherskému salámu PICK jeho charakteristickou chuť a vzhled.
Použití
Uherský salám je ideální na svačinu s pečivem. Může být však oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech.
O výrobci
Pick je lídrem maďarského trhu s masem, který nabízí vynikající kvalitu produktů všeobecně známých a oceňovaných po celém světě. Její činnost zahrnuje celé odvětví masného průmyslu od porážky až po velkoobchodní a maloobchodní distribuci masa a masných výrobků.
Skladování
Skladujte v suchém prostředí do 20°C. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Výrobce
PICK Szeged Szalámigyár és Húsüzem ZRt.
Szeged
Szabadkai út 18
6725 Maďarsko