-13 %

HiPP Bio Zelenina s rýží a telecím masem

220 g
Trvale výhodná cena %
49,90 Kč 226,82 Kč/kg57,90 Kč
Země původu: Maďarsko,

Popis produktu

Junior menu Zelenina s rýží a telecím masem je kompletní hotové jídlo s kousky masa a zeleniny, které je určeno pro děti od ukončeného 7. měsíce. Děti se naučí správně žvýkat potravu, což jim usnadní přechod na pevnou stravu. Junior menu obsahuje pouze vysoce kvalitní BIO maso, navíc BIO řepkový olej s omega-3 mastnými kyselinami.
•    v BIO kvalitě
•    se sníženým obsahem alergenních složek: obsahuje málo složek, neobsahuje lepek, bez přídavku mléčné složky
•    obsahuje omega-3 mastné kyseliny z BIO řepkového oleje, které jsou důležité pro vývoj mozku a nervových buněk
•    obsahuje jód – důležitý pro činnost štítné žlázy
•    bez přídavku aromat a zahušťovadel 
•    bez přídavku barviv* a konzervačních látek*
•    jemná konzistence s malými kousky
•    složky jsou šetrně ošetřeny párou
* dle zákona

O výrobci

HiPP Czech je společnost s dlouholetou tradicí, která se specializuje na dětskou výživu. HiPP vyrábí své produkty z těch nejkvalitnějších ekologických surovin. Všechny výrobky procházejí přísnými kontrolami, protože samotné logo EU pro označování BIO potravin nezaručí dostatečně, že výrobek neobsahuje škodlivé látky. Po všech kontrolách si výrobek vyslouží HiPP BIO pečeť. V současně době je společnost HiPP největším zpracovatelem BIO surovin na celém světě.

Výrobce

HiPP Czech,
Pekařská 628/14
Praha 155 00
Česká republika

Složení

Pitná voda
Vařená rýže z ekologického zemědělství
Mrkev z ekologického zemědělství22 %
Květák z ekologického zemědělství9 %
Telecí maso z ekologického zemědělství8.5 %
Řepkový olej z ekologického zemědělství1.8 %
Jedlá sůl s jódem
Maso při zpracování18.7
Sodík ve 100g výrobku0.02
Kyselina alfa-linolenová ve 100g výrobku0.17
Omega 3 mastné kyseliny
E570 - Mastné kyseliny

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota275 kJ/66 kcal
Tuky3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy6.6 g
z toho cukry1.4 g
Bílkoviny2.5 g
Sůl0.05 g
Vláknina g