Merhautovo pekařství Loupák

60 g
Čerstvě upečeno u nás
8,90 Kč 148,33 Kč/kg
Český původ na rohlíku
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Tradiční sladký rohlík sypaný mákem.

Traduje se, že rohlíky ve tvaru půlměsíce začal vyrábět jeden vídeňský pekař na počest vítězství nad Osmanskou říší v roce 1683, kdy Turci obléhali Vídeň a jejich útok byl odražen. 

Použití

Rohlík je druh pečiva, které se používá jako běžná příloha k jiným potravinám. Lidský organismus potřebuje i sacharidy, které rohlíky obsahují, tudíž jako součást pestré stravy ve vhodné míře není na škodu.

O výrobci

Merhautovo rodinné pekařství je firma, která od roku 1991 vyrábí tradiční pečivo - různé druhy chleba, běžné pečivo jako rohlíky a housky, veky, banketní pečivo, ale také cukrářské jemné pečivo, dorty, zákusky, buflery. Zakládá si na tradičních surovinách a postupech. 

Skladování

Určeno k rychlé spotřebě.

Výrobce

Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika

 

 

Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.

 

Složení

Mouka pšeničná hladká světlá/t530
Voda pitná
Cukr bílý krupice
Rostlinný tuk
Nehydrogenované oleje a tuky80 %
Tuk palmový
Olej řepkový
Voda
Sůl jedlá0.2 %
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Konzervant
Přírodní barvivo
Mouka pšeničná hrubá
Vaječná melanž pekařská
Droždí pekařské čerstvé
Mák modrý
Sůl jedlá kamenná

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1434 kJ/340 kcal
Tuky8.4 g
z toho nasycené mastné kyseliny3.4 g
Sacharidy56 g
z toho cukry11 g
Bílkoviny9.1 g
Sůl0.69 g
Vláknina g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Sójové boby
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.