Merhautovo pekařství Brioška máslová

70 g
Čerstvě upečeno u nás
Éčka
(Celkem 1)
11,90 Kč 170,00 Kč/kg
Vyprodáno. Lze objednat od pátku 6:00.
Český původ na rohlíku
Země původu: Česká republika,

Popis produktu

Původ slova brioška je francouzský – „brioche.“ Jedná se o kynuté pečivo plné másla a vajec, s jemnou bílou střídkou.

Použití

Pravá francouzská brioška je krásně žlutá a má plnou chuť, je zároveň tak trochu sladká a tak trochu slaná. Můžete si ji namazat máslem a marmeládou, nebo ji obložit plátky sýru, šunky a zeleniny. Často se podává ke snídani s kávou, ale briošky bez rozinek ve Francii doprovází i foie gras, klobásky nebo náplně z mletého masa.

O výrobci

Merhautovo rodinné pekařství je firma, která od roku 1991 vyrábí tradiční pečivo - různé druhy chleba, běžné pečivo jako rohlíky a housky, veky, banketní pečivo, ale také cukrářské jemné pečivo, dorty, zákusky, buflery. Zakládá si na tradičních surovinách a postupech. 

Skladování

Určeno k rychlé spotřebě.

Výrobce

Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika


 

 

Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.

 

Složení

Mouka pšeničná hladká světlá/t530
Voda pitná
Vaječná melanž pekařská
Máslo
Cukr bílý krupice
Droždí pekařské čerstvé
Sušené podmáslí
Sůl jedlá kamenná
Ovocná pasta s citronovou příchutí
E330 - Kyselina citronováŠkodlivost 0 z 6
Cukr vanilinový

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Garantem a dodavetelem hodnocení éček je nezávislá organizace Fér potravina.