Merhautovo pekařství Brioška máslová

70 g
Maximálně 20 ks na objednávkuČerstvě upečeno u nás
12,90 Kč 184,29 Kč/kg
Český původ na rohlíku
Země původu: Česká republika,

Původ slova brioška je francouzský – „brioche.“ Jedná se o kynuté pečivo plné másla a vajec, s jemnou bílou střídkou.

Použití

Pravá francouzská brioška je krásně žlutá a má plnou chuť, je zároveň tak trochu sladká a tak trochu slaná. Můžete si ji namazat máslem a marmeládou, nebo ji obložit plátky sýru, šunky a zeleniny. Často se podává ke snídani s kávou, ale briošky bez rozinek ve Francii doprovází i foie gras, klobásky nebo náplně z mletého masa.

O výrobci

Merhautovo rodinné pekařství je firma, která od roku 1991 vyrábí tradiční pečivo - různé druhy chleba, běžné pečivo jako rohlíky a housky, veky, banketní pečivo, ale také cukrářské jemné pečivo, dorty, zákusky, buflery. Zakládá si na tradičních surovinách a postupech. 

Skladování

Určeno k rychlé spotřebě.

Výrobce

Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika


 

 

Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.

 

Složení

Mouka pšeničná hladká světlá/t530
Voda pitná
Vaječná melanž pekařská
Máslo
Cukr bílý krupice
Droždí pekařské čerstvé
Sušené podmáslí
Sůl jedlá kamenná
Ovocná pasta s citronovou příchutí
E330 - Kyselina citronová
Cukr vanilinový

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1618 kJ/385 kcal
Tuky13 g
z toho nasycené mastné kyseliny6.5 g
Sacharidy56 g
z toho cukry14 g
Bílkoviny10 g
Sůl0.78 g
Vláknina g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.