
Merhautovo pekařství
Merhautovo pekařství Brioška máslová
70 gDoručení už do 60 minut
Plýtvání není naše parketa! Proto vám 100% nezávadné produkty, kterým za pár dní končí expirace, nabízíme za zlomek ceny.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Původ slova brioška je francouzský – „brioche.“ Jedná se o kynuté pečivo plné másla a vajec, s jemnou bílou střídkou.
Pravá francouzská brioška je krásně žlutá a má plnou chuť, je zároveň tak trochu sladká a tak trochu slaná.
Pekárna v Rohlíku...
Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Často se podává ke snídani s kávou, ale briošky bez rozinek ve Francii doprovází i foie gras, klobásky nebo náplně z mletého masa
O výrobci
Merhautovo rodinné pekařství pro vás peče již od roku 1991, jedná se o ryze českou společnost, jež působí na českém trhu přes 25 let. Pekařství si zakládá na tradičních surovinách a postupech. V sortimentu naleznete běžné čerstvé pečivo jako rohlíky nebo chléb, dále také jemné sladké pečivo nebo cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
Složení
Mouka pšeničná hladká světlá/t530 |
Voda pitná |
Vaječná melanž pekařská |
Máslo |
Cukr bílý krupice |
Droždí pekařské čerstvé |
Sušené podmáslí |
Sůl jedlá kamenná |
Ovocná pasta s citronovou příchutí |
E330 - Kyselina citronová |
Cukr vanilinový |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1618 kJ/385 kCal |
Tuky | 13 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6.5 g |
Sacharidy | 56 g |
z toho cukry | 14 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 0.78 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |