Extrudo

Extrudo Mouka rýžová výběrová

400 g
35,90 Kč 89,75 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet. Anebo vhodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel.

Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí. Jedná se o lehce stravitelnou potravinu, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bezlepkovou dietu.

O výrobci

Český výrobce z Bečič u Týna nad Vltavou. Za použití velmi šetrné technologie extruze, pro vás vyrábí originální křehké chleby a tyčky, řadu instantních polotovarů a různé druhy mouk. Všechny výrobky značky Extrudo jsou vyrobeny podle jejich vlastních receptur s důrazem na optimální nutriční složení, vztažené ke speciálním dietním potřebám jejich klientů a zásadám zdravé, racionální výživy.

V sortimentu jsou tedy v několika produktových kategoriích akceptovány zejména tyto nutriční funkcionality - vláknina, bez lepku, bez laktózy.  Extrudo je držitelem několika certifikátů kvality.Ve výrobním programu hrají důležitou roli i BIO a kosher produkty. 

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Extrudo Bečice s.r.o.
Bečice 7
375 01 Týn nad Vltavou

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 163 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rýže

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1505 kJ/354 kCal
Tuky0.6 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy79.5 g
z toho cukry0.5 g
Bílkoviny7.2 g
Sůl0.1 g
Vláknina1.1 g