Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Čerstvá pasta Tagliatelle celozrnné 330g
Prémiová kvalita

Čerstvá pasta Tagliatelle celozrnné

Čerstvá pasta Tagliatelle celozrnné

330g
Prémiová kvalita
59,90 Kč (181,52 Kč/kg)
Popis produktu

Tagliatelle ( tagliare – „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine. Do těsta přidáváme opražená semínka.

po rozbalení vhoďte do vroucí vody, více osolené vody a vařte 2–3 MINUTY.

Složení

Pšeničná semolinová mouka z tvrdé pšenice 60% hm., lněné semínko, slunečnice a sezam pasterované vejce 20%hm., pitná voda, rýž. mouka 2%hm.

2–8 °C, Po otevření spotřebujte nejdéle do druhého dne

Alergeny: 1,3,11

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

5 (72 hodnocení)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

"to nejlepší ze všech! Prosím, nabidněte také jiné typy čerstvych past CELOZRNNE"

Catherine F. 17.8.2017

"Luxusnil! A ještě seminka jako bonus, to nemá chybu. Jana"

Jana S. 15.8.2017

"perfektní"

Eva R. 24.7.2017

"lahodne testovinky-kdo ochutna cerstve uz nechce jine.."

eva p. 24.6.2017

"Chutné čerstvé těstoviny"

Jarmila J. 31.5.2017

"Jsou-li vareny 2-3 minuty dle navodu, jsou rozvarene a extremne lepive. Zkusim varit jen minutu ..."

Jana A. 15.5.2017

"Bajecna chut, rychle na pripravu, akorat misto 2-3 min. doporucuji spis 4-5."

Tatiana V. 14.3.2017

"Výborné "

Radka J. 1.3.2017

"Testoviny byly moc dobre , semínka navíc byla milym překvapením , do receptu jsem přidala "

Jitka D. 26.2.2017

"Příjemná změna, chutné."

Zuzana M. 25.2.2017

"Skvělé!!!"

Zuzana M. 13.1.2017

"výborné"

Eliška H. 11.12.2016

"Vyborne."

Monika J. 23.11.2016

"Jsou vynikající, kupujeme je pravidelně :O))"

Petra K. 2.11.2016