Restaurant Šubrt
Restaurant Šubrt Pórková polévka se smetanou, 2 porce
0,6 lBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Smetanově jemná krémová pórková polévka.
Z balení připravíte 2 porce.
Použití
Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladování
Skladujte mezi 0–4°C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Brambory | |
Pitná voda | |
Zeleninový vývar | |
Pitná voda | |
Mrkev | |
Celer | |
Petržel | |
Cibule | |
Řepkový olej | |
Jedlá sůl | |
Pepř mletý | |
Bobkový list | |
Nové koření | |
Pepř celý | |
Mléko | |
Pórek | 12.5 % |
Smetana | 3 % |
Cibule | |
Řepkový olej | |
Jedlá sůl | |
Pepř mletý | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | 345 kJ/80 kCal |
Tuky | 3.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.2 g |
Sacharidy | 10 g |
z toho cukry | 2.1 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 0.39 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |
Celer |