

Restaurant Šubrt
Restaurant Šubrt Tagliatelle s omáčkou z hub, porce pro 1–2 osoby
0,55 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pasta s jemnou krémovou omáčkou z lesních hub. Ideální jako oběd.
Použití
Před ohřátím odstraňte obal, doporučujeme rozdělit přílohu a hlavní jídlo a ohřívat samostatně. (Přílohu cca 1min/700W, hlavní jídlo 2-3 min/700W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte.
O výrobci
Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.
Skladujte při teplotě 0–4°C.
Výrobce
Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Tagliatelle | 54 % |
Krupice z tvrdé pšenice | |
Pitná voda | |
Houbová omáčka | 46 % |
Houby | 29 % |
Žampiony | 50 % |
Agaricus hortensis | |
Hřib hnědý | 8 % |
Boletus badius | |
Hřib smrkový | 30 % |
Boletus edulis | |
Křemenáč osikový | 6 % |
Leccinum rufum | |
Hřib strakoš | 6 % |
Suillus variegatus | |
Pšeničná mouka | |
Smetana | |
Zeleninový vývar | |
Pitná voda | |
Mrkev | |
Celer | |
Petržel | |
Cibule | |
Řepkový olej | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Bobkový list | |
Nové koření | |
Pepř celý | |
Řepkový olej | |
Cibule | |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Tymián | |
Rozmarýn | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 200 g
Energetická hodnota | 2041 kJ/485 kCal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.9 g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | 7 g |
Bílkoviny | g |
Sůl | 0.52 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Celer |