Restaurant Šubrt Tagliatelle s omáčkou z hub, porce pro 1–2 osoby

0,55 kg
Vyprodáno. Očekáváme v úterý.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Česká republika,

Pasta s jemnou krémovou omáčkou z lesních hub. Ideální jako oběd. 

Použití

Před ohřátím odstraňte obal, doporučujeme rozdělit přílohu a hlavní jídlo a ohřívat samostatně. (Přílohu cca 1min/700W, hlavní jídlo 2-3 min/700W). Nikdy nevkládejte přímo do trouby. Před podáváním dobře zamíchejte.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4°C.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.