
Meggle Trvanlivé mléko Barista 3,5%
1 l- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mléko pro baristy a kavárny.
Obsahuje správný poměr bílkovin pro krémovou texturu pěny cappuccina.
Použití
Pro napěnění používejte mléko vychlazené na 6 °C až 8 °C. Používejte konvičku kónického tvaru a naplňte ji mlékem přibližně do poloviny jejího objemu. Parní tryska musí sahat těsně pod hladinu mléka. Mléko napěňujte a ohřívejte na teplotu 60 °C až 70 °C, aby si zachovalo svoje vlastnosti a lahodnou chuť.
O výrobci
Rajo je dceřiná společnost Meggle. Historie tohoto mlékárenského podniku se začala psát roku 1992 v Bratislavě. Zaměřuje výhradně na výrobu mléčných výrobků jako jsou smetany na vaření či šlehání, jogurty, zakysané výrobky, sýry a další.
Skladování
Skladujte při pokojové teplotě, po otevření v chladničce při teplotě 2–8 °C a spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
RAJO s.r.o.
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovensko