
Amylon BIO Puding rýžový se skořicí a jablkem
40 g- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Puding z rýžového škrobu v BIO kvalitě, který vás překvapí lahodnou a jemnou chutí skořice a jablka.
Použití
Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijte 350 ml do varné nádoby. Přidejte 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahřívejte k varu. Do zbytku mléka vsypejte obsah sáčku. Dobře rozmíchejte a směs nalijte do vroucího mléka. Za stálého míchání vařte asi 2 minuty. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
O výrobci
Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Výrobce
Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika