Amylon BIO Puding rýžový se skořicí a jablkem

40 g
BIO
 27,90 Kč 697,50 Kč/kg
Český původ na Rohlíku
Země původu: Česká republika,

Puding z rýžového škrobu v BIO kvalitě, který vás překvapí lahodnou a jemnou chutí skořice a jablka.

Použití

Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijte 350 ml do varné nádoby. Přidejte 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahřívejte k varu. Do zbytku mléka vsypejte obsah sáčku. Dobře rozmíchejte a směs nalijte do vroucího mléka. Za stálého míchání vařte asi 2 minuty. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

O výrobci

Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Výrobce

Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 708 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.