Amylon BIO Puding rýžový se skořicí a jablkem

40 g
BIO
23,90 Kč 597,50 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Puding z rýžového škrobu v BIO kvalitě, který vás překvapí lahodnou a jemnou chutí skořice a jablka.

Použití

Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijte 350 ml do varné nádoby. Přidejte 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahřívejte k varu. Do zbytku mléka vsypejte obsah sáčku. Dobře rozmíchejte a směs nalijte do vroucího mléka. Za stálého míchání vařte asi 2 minuty. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

O výrobci

Tradice firmy sahá až do konce 19. století. V této době se Christian Pešek pustil do průmyslového zpracovávání brambor. Od roku 2011 se společnost Amylon, a. s. rozhodla jít cestou šetrného ekologického zemědělství a začala vyrábět také řadu BIO a bezlepkových produktů. Tímto krokem se přiblížila zákazníkům, kteří mají zájem kupovat čerstvé, chutné a autentické potraviny, a přitom chtějí respektovat přirozené přírodní cykly. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu.

Výrobce

Amylon a.s.
Švermova 117
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 713 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Bio rýžový škrob
Bio jablko sušené8 %
Bio skořice mletá3 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1489 kJ/351 kcal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy85 g
z toho cukry1.7 g
Bílkoviny0.8 g
Sůl0 g
Vláknina g