- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Světle hnědé plátky nevýrazné vůně s chutí slabě po sójové surovině.
Sójová bílkovina (sójový protein) je mezi rostlinnými bílkovinami nejkvalitnější co do aminokyselinového složení. Jestliže se někdo stravuje alternativně (zejména pokud jde o striktní vegetariánství), není jednoduché bez sójových potravin sestavit nutričně hodnotný jídelníček.
Použití
Sójové potraviny jsou využitelné v celé řadě diet, ale též jsou vítanou změnou každého i zcela zdravého člověka. Sójovou bílkovinu využívají hojně i sportovci.
Sojové plátky uvaříte základním způsobem a dáte aspoň na hodinu naležet s hořčicí, česnekem, sojovkou, solí a pepřem. V hrnci osmažíte cibulku, přidáte plátky a houby. Zalijete zeleninovým vývarem a dusíte 20 minut. Zahustíte hraškou nebo jíškou a ještě dalších 20 minut dusíte.
O výrobci
BONAVITA, spol. s r. o. byla založena jako rodinný podnik v roce 1991. Zabývá se výrobou a prodejem racionální výživy a produktů, které svým složením pomáhají lidem dodržovat zásady správné výživy. Ve svém portfoliu má snídaňové cereálie, müsli, ovesné kaše, cereální, ořechové a müsli tyčinky, cereální nápoje, a další produkty.
Skladování
Uchovejte v suchu. Trvanlivá potravina.
Výrobce
BONAVITA, spol. s r.o.
Hlavní 32
251 63 Kunice - Vidovice
Česká republika