Více za méně

Bioderma

BIODERMA Sébium Global Cover 30ml+2g

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
519,90 Kč 519,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků má v Oblíbených

Intenzivní tónovací krém na aknózní pleť. Eliminuje a překrývá pupínky a černé tečky. Tři účinky v jednom balení? Praktický pomocník Sébium Global Cover nejenže účinně bojuje proti akné, ale zároveň překrývá nedokonalosti a sjednocuje vaši pleť. Praktické balení obsahuje víčko se zrcátkem a zeleným korektorem, který zakrývá postižené zarudlé místo a zároveň působí protizánětlivě. Tuba pak ukrývá tónovaný krém Global Cover, který působí na všechny příčiny vzniku akné. Pleť navíc zklidňuje, hydratuje a vyhlazuje. Díky 100% minerálním pigmentům a pudrům bude vaše pleť vypadat dokonale sjednoceně. Univerzální odstín nahrazuje používání dalšího make-upu. Benefity: dlouhodobě překrývá a eliminuje pupínky a černé tečky, reguluje lesk, neutralizuje zarudnutí, dobrá snášenlivost – nekomedogenní. Originální patentovaná kombinace bakuchiolu a patentu Fluidactiv™ (technologie Seborestore) biologickou cestou nově vyrovnává složení mazu a tak obnovuje jeho přirozené ochranné funkce a brání vzniku nových nedokonalostí. Sébium Global Cover působí i na již existující pupínky a černé tečky: kombinace dermatologicky aktivních složek – esterů AHA a kyseliny salicylové – čistí póry a vyhlazuje texturu pleti. Enoxolon zklidňuje pleť a zmírňuje její zarudnutí. Glukonát zinečnatý čistí pokožku a reguluje lesk. Glycerin hydratuje pleť pro její zaručený komfort. Obsahuje svěží parfemaci. Vhodné od věku 10 let. Typ pokožky a indikace: aknózní pokožka, pokožka se sklonem k akné a výraznými nedokonalostmi, jako jsou pupínky a černé tečky. Balení: 30 ml + 2 g.

Aqua/Water/Eau, Di-C12-13 Alkyl Malate, Titanium Dioxide (CI 77891), Diisopropyl Adipate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propanediol, Isononyl Isononanoate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Zinc Gluconate, Pentaerythrityl Distearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Iron Oxides (CI 77492), Disteardimonium Hectorite, Salicylic Acid, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Iron Oxides (CI 77491), Bakuchiol, Hydrogenated Lecithin, Glycyrrhetinic Acid, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Xanthan Gum, Iron Oxides (CI 77499), Alcohol Denat., Sodium Hydroxide, Laminaria Ochroleuca Extract, Xylitol, Propylene Glycol, Dimethicone, Rhamnose, Citric Acid, Fructooligosaccharides, Mannitol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Potassium Sorbate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Triisopropanolamine, Fragrance (Parfum). [BI 734] Compact 2 g: Diisostearyl Malate, Titanium Dioxide (CI 77891), Silica, PPG-3 Myristyl Ether, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Octyldodecanol, Polyethylene, Titanium Dioxide [Nano], Hydrogenated Castor Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire D´Abeille, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Chromium (Iii) Oxide (CI 77288), Zinc Oxide [Nano], Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Disteardimonium Hectorite, Iron Oxides (CI 77492), Zinc Gluconate, Mica, Laminaria Ochroleuca Extract, Propylene Carbonate, Blue 1 Lake (CI 42090), Triethoxycaprylylsilane, Bht. [BI 665]

Dávkování: Na očištěnou pleť nejprve aplikujte zelený korektor na překrytí nedokonalostí. Potom krém otevřete a použijte univerzální odstín na dotónování celé pleti. Protože se jedná o tekutý produkt, po každém použití pečlivě utáhněte uzávěr. Dávejte pozor, aby se přípravek nedostal do očí. Pokud problémy přetrvávají, poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

Výrobce: NAOS

EAN: 3401360145207