Kulau

Kulau BIO NORI Seaweed snack

4 g
BIO
CZK 69.90  CZK 79.90*
CZK 17,475.00 /kg
Favorable price

Delivery within 60 minutes

60+ customers buy regularly

Country: Spain,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

BIO snack z mořských řas Nori značky Kulau je opravdový chuťový zážitek.

Obsahuje pouze BIO sušené mořské řasy Nori 62% ve formě tenkých plátků pečených na kvalitním bio řepkovém oleji, které se vám rozplynou přímo na jazyku. Řasa je ručně sbíraná z mořského dna v nejčistších vodách (grade A). Snack obsahuje i mořskou sůl, která se v řasách přirozeně vyskytuje.

  • Vhodné pro vegany.
  • Všechny ingredience jsou z udržitelných zdrojů! 

Mořské řasy jsou známé pro svou schopnost vázat na sebe těžké kovy a odvádět je z těla ven. Díky 100% kvalitě mořských BIO řas Kulau máte jistotu, že řasy pocházejí z kontrolovaných a čistých vod.

Použití

Ideální přísada do salátů nebo jen tak, jako zdravá a chutná svačinka na cesty nejen pro milovníky sushi. Vynikající zdroj minerálních látek a vitamínů.

O výrobci

Německá značka KULAU pro výrobu kokosových produktů používá pouze ručně sklízené kokosy z Filipín, které jsou aromatické a mají příjemně nasládlou chuť.

Kokosy vyrůstají ve smíšených lesích, nikoliv na monokulturních plantážích. Palmám se tak dostává vyváženého příjmu živin přírodní cestou a jejich pěstování je ekologicky šetrné. Minimalizace ekologické stopy je jedním z hlavním cílů značky Kulau. Kulau má velmi vysoké nároky na kvalitu a zpracování surovin, které si ověřuje několikrát ročně v nezávislých laboratořích.

Dalším důležitým bodem je etický přístup k obchodu. Spolupráce Kulau s farmáři je především založena na vyplácení spravedlivé odměny, díky které je možné zachovat dlouhodobě udržitelnou produkci šetrnou k životnímu prostředí.

Skladování

Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. 

Výrobce

Kulau GmbH
Kastanienallee 10
10435 Berlin
Německo

Durability

Average durability from the time of delivery: 139 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 60 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Bio mořské řasy Nori*62 %
Řepkový olej*
Mořská sůl
*z ekologického zemědělství

Nutritional values per 100 g

Energy value2600 kJ/620 kCal
Fats48 g
including saturated fatty acids4 g
Carbohydrates26 g
including sugars0.5 g
Protein21 g
Salt1.9 g
Fibre20 g