-29 %

Eucerin

Eucerin SUN tr.sprej aerosol DryTouch SPF30 200ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 7.
439,90 Kč  619,90 Kč
439,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Eucerin Transparentní sprej na opalování Dry Touch SPF 30 je transparentní sprej na opalování vyvinutý speciálně pro citlivou pokožku těla. Poskytuje účinnou a spolehlivou ochranu proti slunečnímu poškození prostřednictvím systému širokospektrálních a fotostabilních UVA/UVB filtrů. Složení splňuje standardy Cosmetics Europe, Asociace osobní péče (dříve Colipa). UVA a UVB záření může vyvolávat poškození buněk v hlubších vrstvách epidermis. Eucerin Transparentní sprej na opalování Dry Touch SPF 30 podporuje biologickou ochranu buněk, a tak pomáhá chránit kožní buňky zevnitř proti slunečnímu poškození. Složení bylo vyvinuto speciálně pro pokožku těla a ve formě aerosolového spreje umožňuje rychlé a nepřetržité rozprašování z mnoha úhlů. Usnadňuje tak aplikaci i na obtížně dosažitelné partie těla. Eucerin Transparentní sprej na opalování Dry Touch SPF 30 má ultra lehkou, transparentní konzistenci, která se rychle vstřebává a nabízí osvěžující účinek. Je voděodolný, nemastný a nelepivý.

Alcohol Denat Butane Isobutane Propane C12-15 Alkyl Benzoate Homosalate Octocrylene Butyl Methoxydibenzoylmethane Ethylhexyl Salicylate Cyclomethicone Glycerin Glycyrrhiza Inflata Root Extract Tocopherol Acrylates Octylacrylamide Copolymer Aqua Benzoic Acid Parfum.

Dávkování: Důkladně protřepejte, poté před každým sluněním naneste na pokožku v dostatečném množství. Nechte úplně vstřebat a zamezte přímému kontaktu s oblečením a zpevněnými plochami, kde by výrobek mohl zanechat skvrny. Aplikaci pravidelně opakujte. Zejména v případě plavání, zvýšeného pocení nebo rizika setření, které mohou snižovat původní ochranu. Sprej nikdy nesměřujte přímo na obličej a zamezte vdechnutí. Úroveň ochrany je závislá na naneseném množství, nedostatečné množství opalovacího výrobku výrazně snižuje ochranný účinek. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když používáte výrobek sluneční ochrany. Nadměrné vystavování slunci vážně ohrožuje zdraví, neboť ani výrobky s vysokými SPF neposkytují 100 % ochranu. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. Během aplikace i po ní se nepřibližujte ke vznětlivým látkám, protože sprej je vysoce hořlavý. Další informace si přečtěte na balení.

Výrobce: Beiersdorf

EAN: 9005800249728, 9005800369938, 4005800322969