- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Prémiové čerstvé lasagne s tradicí od roku 1951.
Avesani Lasagne se řadí mezi italské těstoviny nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní, strukturou, jsou prostě jedinečné.
Použití
Plátky dáváme do vody po jednom, aby se k sobě nepřilepily. Pláty vaříme 3-4 minuty v dostatečně velkém hrnci, aby se neslepily. Po uvaření je pokladáme na připravenou vlhkou utěrku, aby vyschly. Každý plát osušíme zvlášť, jinak se mohou slepit. Krom těstoviny si připravíme i masovou, zeleninovou či jinou náplň a bešamelovou omáčku. Suroviny se ukládají ve vrstvách do zapekácí misky. Na těstoviny přijde masová nebo zeleninovou náplň, znovu vrstvu těstoviny, bešamel a tak dále. První i poslední vrstvu tvoří vždy bešamel.
O výrobci
Společnost Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách již od roku 1951, kdy bratři Ugo a Jole Avesani založili firmu na výrobu těstovin. Mezi hodnoty rodinného podniku patří: tradice domácky vyrobených čerstvých těstovin, vášeň pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, a nakonec samozřejmě ty nejlepší ingredience.
Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.
Skladování
Skladujte do 4 °C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Výrobce
Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012 Bussolengo VR
Itálie