Avesani Gnocchi di patate

500 g
Momentálně vyprodáno
Očekáváme v pátek.
Upozornit na e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Itálie,

Prémiové čerstvé italské bramborové noky. 

Noky Avesani se řadí mezi italské noky nejvyšší kvality, kterou mimo jiné zajišťuje certifikace ISF FOOD a BRC. Jsou unikátní svojí chutí, vůní, strukturou, jsou prostě jedinečné.

Vyrobené z kvalitních pečlivě vybraných ingrediencí od certifikovaných dodavatel pro jedinečnou chuť. Od mouky po vejce, přes bioprodukty a speciální výplně, aby potěšení z jídla vařeného tradičním způsobem bylo co největší.

Použití

Skvěle se hodí jako příloha k omáčkám, masu, ale také jako hlavní jídlo, například zapečené se sýrem a zeleninou. 

Vařte ve vroucí osolené vodě. Poté, co gnocchi vyplavou na povrch, počkejte 2 minuty, slijte a servírujte.

Tip: Připravte si rychlé gnocchi quattro formaggi podle následujícího postupu: 

Sýry nakrájejte na větší kousky a nechte cca 15 minut odležet v mléce. Poté je i s mlékem rozpusťte ve vodní lázni a nakonec přidejte žloutek, který zahustí směs. Uvařené nebo na pánvi zprudka osmažené gnocchi podávejte promíchané se sýrovou omáčkou. Čerstvé gnocchi vařte maximálně 30 vteřin, jinak se vám začnou rozpadat. Dobrou chuť!

Na obrázku může být: jídlo

O výrobci

Firma Pastifico Avesani si zakládá na tradici a rodinných hodnotách, od roku 1951, kdy Ugo a Jole Avesani založili rodinnou firmu na výrobu těstovin v Bussolengu v Itálii. Rodinný podnik s tradicí domácky vyrobených čerstvých těstovin, s vášní pro detail a skvěle odvedenou ruční prací, s těmi nejlepšími ingrediencemi. Více než  65 let uplynulo od doby kdy Pastifico Avesani vyrobil své první těstoviny a začal produkovat excelentní čerstvé těstoviny a dodávat je do celé Itálie a dále po Evropě.

Pro zaručení absolutní kvality jsou všechny firemní procesy certifikovány IFS a BRC. Od přípravy těstovin a jejich plnění, až po kontrolu a jejich balení, každý v Pastificio Avesani pracuje s úsměvem a s jistotou, že přispívá ke snu zakladatelů a koncových spotřebitelů.

Výsledek obrázku pro pastificio avesani

Skladování

Skladujte do 4°C. Po otevření spotřebujte do 3 dnů. 

Výrobce

Pastificio Avesani
Via Pietro Vassanelli 19
37012  Bussolengo VR
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 55 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Rehydratované brambory 75 %
Voda
Bramborové vločky
Brambory
Emulgátor
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin
Aroma
Pšeničná mouka
Rehydratované sušené mléko
Vejce
Rýžová mouka
Jedlá sůl
Regulátor kyselosti
E270 - Kyselina mléčná
Konzervant
E202 - Sorban draselný
Přírodní aroma

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota663 kJ/156 kcal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Sacharidy32.7 g
z toho cukry0.2 g
Bílkoviny4.1 g
Sůl0.63 g
Vláknina1.7 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Vejce
Mléko
Může obsahovat stopy:
Sójové boby
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.