Stopkašel

STOPKAŠEL Medical sirup Dr. Weiss 200+100ml NAVÍC

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
259,90 Kč 259,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

2000+ zákazníků má v Oblíbených

Zdravotnický prostředek. STOPKAŠEL Medical sirup Dr. Weiss - PŘI KAŠLI je zdravotnický prostředek.: Obsahuje unikátní směs 5 bylinných extraktů, které pomáhají zmírnit příznaky běžných nemocí spojených s nachlazením: ulevuje při kašli, zklidňuje podrážděný krk, snižuje bolest v krku, ulevuje při škrábání v krku. Sirup vytváří ochrannou vrstvu na sliznici úst a hrdla. Tímto způsobem přípravek zmírňuje podráždění a kašel a snižuje pocit škrábání v krku. Přípravek je vhodný pro celiaky, diabetiky a děti od 3 let. STOPKAŠEL Medical sirup Dr. Weiss obsahuje jedinečnou kombinaci bylinných extraktů: Extrakt jitrocele (Plantago lanceolata), Extrakt boswellie (Boswellia serrata), Extrakt mateřídoušky (Thymus serpyllum), Extrakt bazalky (Ocimum basilicum), Extrakt eukalyptu (Eucalyptus globulus).

Extrakt jitrocele (Plantago lanceolata), Extrakt boswellie (Boswellia serrata), Extrakt mateřídoušky (Thymus serpyllum), Extrakt bazalky (Ocimum basilicum), Extrakt eukalyptu (Eucalyptus globulus), čištěná voda, sorbitol, fruktóza, polysorbát 20, citronan trisodný, kyselina citrónová, sorban draselný, benzoan sodný, xanthanová guma, švestkové a medové aroma, sukralóza, mentol, selen (seleničitan sodný pentahydrát).

Dávkování: Dospělí 3x denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti 3x denně 1 čajovou lžičku (5 ml). Účinek na sliznici je vhodné podpořit krátkým kloktáním doporučené dávky. Přípravek takto lépe ulpí a účinkuje na postižené sliznici hltanu, měkkého patra a mandlí. Před otevřením protřepat.

Kontraindikace: Pozorně si přečtěte příbalovou informaci zdravotnického prostředku. Určený účel použití je uvedený v popisu zdravotnického prostředku. Výrobek je určen pro děti od 3 let. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Obsahuje zbytkové množství alkoholu. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals

EAN: 8594059736611