
Fratelli Beretta
Fratelli Beretta Pancetta Classica
100 gDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pancetta Classica je druh italské slaniny, která je vyrobená z kvalitního vepřového bůčku.
Vepřový bůček se naloží do směsi soli a vybraného koření. Následně se nechá sušit několik týdnů, díky čemuž si zachová šťavnatost a s texturou se podobá spíše sušeným šunkám. Pancetta Classica se vyznačuje mírně slanou chutí s nasládlými tóny a kulatým tvarem.

Maso Fratelli Beretta
Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.
Použití
Skvěle se hodí do burgerů, baget či obloženého pečiva. Může být však i oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech. Je také skvělou pochoutkou k vínu.

O výrobci
Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie
Trvanlivost
Složení
| Vepřové maso |
| Sůl |
| dextróza |
| Koření |
| Aroma |
| antioxidant |
| E301 - Askorban sodný |
| Konzervanty |
| E250 - Dusitan sodný |
| E249 - Dusitan draselný |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1920 kJ/465 kCal |
| Tuky | 45 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 18 g |
| Sacharidy | 1 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 14 g |
| Sůl | 3.5 g |
| Vláknina | g |