

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mražené kuře v celku od českého výrobce.

Použití
Před konzumací je nutné maso důkladně tepelně opracovat.
Kuře je vhodné nejenom na pečení v celku, ale i k rozporcování. Jednotlivé části kuřete můžete použít na přípravu hlavních jídel, ze skeletu a křídel lze připravit výborný domácí drůbeží vývar, který zahřeje i v tom nejsychravějším počasí.

O výrobci
Společnost RACIOLA Uherský Brod, s.r.o. se zabývá zpracováním, výrobou a prodejem drůbežích specialit. Je vlastněna společností LUKROM, ze které je zajišťován pravidelný tok živé drůbeže.

Skladování
Skladujte v mrazninčce při teplotě -18 °C a nižší.
Výrobce
Raciola Uherský Brod, s.r.o.
Pod Valy 221
688 01, Uherský Brod
Česká republika
Složení
| Kuřecí maso |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 929 kJ/222 kCal |
| Tuky | 17.6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5.2 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 16.7 g |
| Sůl | 0.18 g |
| Vláknina | g |