VICHY

VICHY DERMABLEND 3D make-up č.25 30ml

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
759,90 Kč 759,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

VICHY make-up Dermablend 3D odstín 25 NUDE slouží ke kosmetické korekci a vyhlazení nedokonalostí pleti, s ochranným faktorem SPF 25. Snadno se aplikuje a vytváří přirozený vzhled bez efektu masky. Je určen pro všechny typy pleti a má trojí účinek: vysoká krycí schopnost plus autentický výsledek nalíčení plus optimální komfort. Obsahuje vysokou koncentraci pigmentů pro dokonalé krytí. Jemná textura zajišťuje snadné roztírání a perfektní splynutí s pletí a zajišťuje tak přirozený vzhled a krytí po dobu více než 16 hodin. Make-up obohacený o kyselinu salicylovou a eperulin viditelně pomáhá redukovat vznik nedokonalostí pleti. Pleť vypadá sjednoceně, je vyhlazená a zmatněná. Neucpává póry. Korekční make-up má hypoalergenní složení s vysokou tolerancí, dermatologicky testováno i na citlivé pleti. Balení: 30 ml.

AQUA / WATER - DIMETHICONE - GLYCERIN - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER - DIMETHICONE CROSSPOLYMER - SORBITAN ISOSTEARATE - TRIETHANOLAMINE - SALICYLIC ACID - ALUMINUM HYDROXIDE - PHENOXYETHANOL - DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE - EPERUA FALCATA BARK EXTRACT - DEXTRIN - POLYSORBATE 60 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES

Dávkování: Make-up aplikujte na vyčištěnou pleť po nanesení své běžné denní péče. Použití: Naneste malé množství make-upu na hřbet ruky. Pro správné dávkování a dosažení sjednoceného vzhledu pleti vklepejte konečky prstů malé množství přípravku od středu obličeje směrem ke stranám. Pokud je potřeba, znovu aplikujte na oblasti se sklonem k nedokonalostem či jizvy. Krouživými pohyby přípravek rozetřete od středu obličeje směrem do stran.

Výrobce: Loreal

EAN: 3337871332303