Biopark
Biopark BIO Hovězí sekaná pečeně
cca 460 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hovězí BIO sekaná pečeně balená v ochranné atmosféře.
Celý proces produkce „od vidlí po vidličku“ probíhá s příslušnými certifikáty, dle standardů ekologického zemědělství.
Veškeré zpracovávané BIO hovězí z Bioparku pochází z masných plemen (angus, charolais, limousine, hereford) mladých kusů a převážně z jalovic, jejichž maso je jemnější a chutnější.
Vše potřebuje čas, a tak i hovězí zraje dostatečně dlouho ve čtvrtích, aby byla zaručena křehkost a vynikající chuť masa.
Použití
Sekaná je výborná studená nebo prohřátá v troubě. Jako přílohu lze zvolit např. hranolky, brambory nebo eventuálně jen pečivo.
O výrobci
Biopark dodává na trh výrobky, u kterých se podařilo dodržet produkční vertikálu od orné půdy, luk a pastvin až po zpracování. Společnost naplnila doslova koncept „od vidlí po vidličku“, který podléhá certifikaci dle standardů ekologického zemědělství a jehož hlavní výhodou je další zdokonalení kontroly kvality a přímé komunikace mezi spotřebitelem a farmářem.
Ekologické zemědělství je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek. Bere ohled na přirozené koloběhy a závislosti, přispívá k péči a zachování životního prostředí. Jeho hlavním cílem je produkce zdravých potravin v souladu s přírodou.
Skladování
Uchovávejte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Upozornění
Nutno důkladně tepelně opracovat.
Výrobce
Biopark s.r.o.
Lipová 270
407 81, Lipová
Česká republika
Trvanlivost
Složení
BIO hovězí maso | 98 % |
BIO koření | 1 % |
Jedlá sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 977 kJ/234 kCal |
Tuky | 17.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9 g |
Sacharidy | 0.4 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 18.5 g |
Sůl | 1.54 g |
Vláknina | g |