Pstruh čerstvý filet s kůží
cca 300 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Dva filety pstruha duhového, který má bílé až lehce narůžovělé maso. Chuťově se poněkud liší od volně žijících pstruhů potočních.
Balení obsahuje 2 filety.
Použití
Pstruh je vhodný ke všem kuchyňským úpravám včetně grilování a uzení.
Tip! Vyzkoušejte tento recept na restovaného pstruha na másle:
Filety dobře pokapeme z obou stran čerstvě vymačkanou citronovou štávou, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. S pstruhy zatřepeme, aby opadala přebytečná mouka. Ve vhodné pánvi na ryby nejprve pstruha zprudka orestujeme na másle z každé strany, poté přikryjeme a pomalu dusíme 15–20 minut. Chutné pstruhy na másle upravíme na talíře a podáváme nejlépe s bramborovou přílohou, dozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou a měsíčkem citronu.
O výrobci
Zpracovna ryb Klatovy je česká firma, která na trhu působí od roku 1998. Celoročně se podnik zabývá chovem a následným prodejem zpracovaných čerstvých a mražených ryb. Dále se věnuje výrobě rybích produktů, prodejem zvěřiny a mořských ryb. Společnost dbá na kvalitu, a proto nepoužívá při výrobě žádné konzervační látky. Zpracovna ryb Klatovy vyhrála ocenění v soutěži Regionální potravina Plzeňského kraje.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Zpracovna ryb Klatovy a.s.
Říční lázně 423
339 01 Klatovy
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss) |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 590 kJ/140 kCal |
Tuky | 6.18 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | 19.94 g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Ryby |