
Řeznictví Pavlíček
Řeznictví Pavlíček Uherská klobása
cca 140 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uherská klobása vyrobená z vepřového masa.
Při výrobě je zapotřebí hrubě namleté vepřové maso, koření a tradiční receptura. Poté se nechá klobása zaudit kouřem, který slouží také jako konzervant. Klobása má vysoký podíl masa a velmi nízký obsah soli.
Balení obsahuje 2 kusy klobás. Tepelně opracovaný, masný výrobek.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček, s.r.o. je rodinná společnost zabývající se výrobou a prodejem masa a uzenin. Portfolio uzenin nabízí nejen párky a klobásy, ale také trvanlivé a fermentované salámy jako je uherský salám, klobásy nebo točený salám. Dále tamější speciality jako jsou šunky a měkké salámy, a nakonec vařené masné výrobky, které zahrnují jaternice nebo tlačenky. Tento produkt značky Naše Miroslav je výsledkem spolupráce mezi Sklizeno a Řeznictvím a uzenářstvím Jan Pavlíček.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
Řeznictví a uzenářství Jan Pavlíček s.r.o.
Masarykovo náměstí 966
675 71 Náměšť nad Oslavou
Česká republika
Trvanlivost
Na 100g hotového výrobku bylo použito 129g vepřového masa, jedlá sůl s jódem, pitná voda, konzervant dusitan sodný,stabilizátory difosforečnany; pepř černý; česnek; antioxidant erythorban sodný; vepřové jedlé střívko. Baleno vakuově.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1842 kJ/440 kCal |
Tuky | 40 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
Sacharidy | 2 g |
z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 3 g |
Vláknina | 0 g |