




Naše maso
Naše maso Naše párky
cca 0,58 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lahodné párky prémiové kvality.
Hlavní surovinou pro výrobu párku je hovězí z čestru a vepřové maso z přeštíků. Tajemství chuti tkví ve správném poměru tučného a libového masa. Podle řezníka Františka Kšány by měl mít párek 30 % tučnost, a proto je Náš párek vyrobený ze středně prorostlého hovězího, libového a tučného vepřového masa.
Použití
Doma vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso | 58 % |
Hovězí maso | 30 % |
Dusitanová solící směs | |
Jedlá sůl s jódem | 99.5 % |
E250 - Dusitan sodný | |
Čerstvý český česnek | |
Černý pepř | |
Muškátový ořech a květ | |
Sladká paprika | |
Cukr | |
Voda | |
Přírodní obal skopové střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1456 kJ/344 kCal |
Tuky | 32 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14.3 g |
Sacharidy | 0.1 g |
z toho cukry | 0.1 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1.8 g |
Vláknina | g |