




Naše maso Naše párky
cca 0,58 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lahodné párky prémiové kvality.
Hlavní surovinou pro výrobu párku je hovězí z čestru a vepřové maso z přeštíků. Tajemství chuti tkví ve správném poměru tučného a libového masa. Podle řezníka Františka Kšány by měl mít párek 30 % tučnost, a proto je Náš párek vyrobený ze středně prorostlého hovězího, libového a tučného vepřového masa.
Použití
Doma vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte při teplotě 1–4 °C. Po otevření obalu spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika