Perrier

Perrier Plechovka 10x0,250 l

10 ks
231,30 Kč 23,13 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

80+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Minerální voda perlivá od oblíbené značky Perrier.

Perrier  je přírodní minerální vodou, jak je definována ve smyslu francouzského zákona, tedy že pouze minerální voda přírodního původu  má stálé složení a má vlastnosti příznivé pro lidské zdraví, které uznává ministerstvo zdravotnictví a Lékařská akademie. Díky jedinečnému efektu bublin minerální voda Perrier velice příjemně uhasí žízeň a zároveň blahodárně působí na lidský organismus.

 

Použití

Minerální voda Perrier lze použít k dokonalému letnímu drinku, který vás osvěží.

Na přípravu takového drinku budete potřebovat: 6cl jablečné šťávy, 2cl citrónové šťávy, 2cl malinového sirupu, 1 plátek zázvoru, 2 plátky jablka na ozdobu, led. Do sklenky vložte zázvor, který rozdrtíte, přidáte led, jablečnou šťávu, citrónovou šťávu, malinový sirup a zalejete minerální vodou Perrier. Ozdobte plátkem jablka a příjemně se osvěžte neodolatelným letním drinkem. 

O výrobci

Dr Perrier s mnohaletými znalostmi o výhodách minerální vody zkoumal a testoval zdroj minerálních vod a zjistil, že má skutečně terapeutické vlastnosti, a tak pracoval na zdokonalení procesu plnění do lahví. Jelikož ale chyběly peníze, nemohl Dr. tento postup dále rozvíjet. Sir John Harmsworth, bratr úspěšných a velmi bohatých anglických novinových magnátů, se setkal s Dr. Perrierem při studiu francouzštiny u Les Bouillens. Harmsworth koupil tedy tento zdroj a přejmenoval ho na PERRIER® jako pocta k doktorovi, a začal plnit vodu v jeho výrazných zelených lahvích. PERRIER®, nápoj, byl nyní předurčen být tady, tam a všude.

Skladování

Před otevřením uchovávejte při teplotě +5 °C do +30 °C, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření skladujte v chladničce. 

Výrobce

N.W.S.SUD
BP 43
30310 VERGÉZE
Francie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 348 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Přírodní minerální voda100 %
Analytické složení (mg/l):
Ca²⁺ 160 g
Mg2+4.2 g
Na+9.5 g
HCO3-430 g
SO₄²-33 g
Cl-22 g
Draslík K⁺ (mg/l)1 g
NO3-7.8 g
Obsah CO₂ (g/l)6 g
Obsah rozpuštěných pevných látek (mg/l)480 g
PH (mg/l)5.5 g