• Milí zákazníci, dnes 01.04.2023 se běží "1/2Maraton Praha 2023". Z tohoto důvodu si není možné objednat od 08:00 do 14:00 do některých oblastí centra Prahy.
    Zobrazit více

Pampas Market Hovězí zadní kýta - Tri Tip Maminha Argentina

cca 1 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 18 DNŮ

Prémiová kvalitaVyzrálé maso

cca

 500,00 Kč 499,90 Kč/kg
Země původu: Argentina,

Dopřejte si kus kvalitního, světově proslulého argentinského masa, které má nízký obsah tuku.

Proč je argentinské hovězí maso tak proslulé? Krávy se celoročně pasou na zelených a vlhkých rovinách, zvaných pampy. Mají dostatek pohybu, což přispívá ke křehkosti masa.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: 4–5 týdnů

Maso je zpracováváno a baleno v Argentině při přísných hygienických podmínkách a vyzrává 4–5 týdnů ve vakuu při cestě do Evropy na lodích.

Vyzkoušejte Tri Tip steak neboli Maminha. Je to část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který propůjčuje steaku výraznou chuť.

Použití

Chodíte na ten nejlepší steak do restaurace? Co takhle si ho udělat z pohodlí domova? Pojďte si ho vyzkoušet podle našeho receptu.

Po vybalení z vakua, maso osušte papírovou utěrkou a nechte při pokojové teplotě minimálně 20 minut odpočinout. Následně ho nakrájejte na cca 3–4 cm vysoké plátky a vložte na rozpálenou steakovou pánev či gril. Rychle opečte z obou stran, aby se maso zatáhlo a nevytékala z něj šťáva. Poté pečte cca 3–5 minut z každé strany na požadovaný stupeň propečení. Nechte pár minut odležet a můžete podávat.

Argentinské hovězí z mladých vykastrovaných býků (tzv. volské maso) vyniká nejen svou jedinečnou křehkostí a šťavnatou chutí, ale i skvělými nutričními hodnotami. 
Zpracování a doprava v přísných hygienických podmínkách

Maso z mladých volků je zpracováváno v Argentině v přísných hygienických podmínkách a vyzrává následně 4–5 týdnů ve vakuu tzv. mokrým zráním na lodích ve chlazených kontejnerech při teplotě 0–3 °C. Následně putuje chlazenými nákladními vozy do chladících boxů Pampas Market.

O výrobci

Nestar International, která vystupuje pod značkou Pampas Market, založil Argentinec Gabriel Ruberto spolu s manželkou Petrou již v roce 2001. Specializují na dovoz čerstvého vysoce kvalitního argentinského masa, jehož kvalitu pravidelně osobně prověřují na farmách v Argentině. V jejich portfoliu najdete i lahodná vína a delikatesy z Nového světa a Španělska. Všechny výrobky mají dlouholetou tradici a jsou dodávány do nejlepších steak housů, restaurací a vinoték po celé České republice.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–3 °C. Maso vydrží čerstvé několik měsíců dle expirace uvedené na obalu. V běžné lednici chladící většinou na 5–7 °C jeho trvanlivost klesá a vydrží tak 3–5 dnů. Maso je možné též zamrazit, kde ve stejné kvalitě vydrží až 1 rok, ale nejlépe si ho vychutnáte čerstvé.

Výrobce

Nestar International s.r.o.
Na Louži 1
Praha 10, 101 00
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 18 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.