
Le Fournil de Pierre
Croissant máslový „Eclat du Terroir“
45 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Máslový croissant řady „Eclat du Terroir“ z Francie.
Receptura je připravovaná z másla, jemným a pravidelným vrstvením těsta a dlouhým kynutím, jehož výsledkem je plundrové těsto.
- Ze zmrazeného polotovaru.
Použití
Určeno k přímé konzumaci.
O výrobci
Bridor je francouzská, pekárenská společnost, která byla založena v roce 1988 ve městě Ille-et-Vilaine. Řada pekárenských a cukrářských výrobků je vyráběna dle tradiční francouzské receptury. Aby podnik uspokojil rostoucí poptávku, začal se specializovat na výrobky, které jsou ihned po upečení šokově zchlazeny, díky čemuž si zachovají nejen svou chuť, ale i kvalitu.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Výrobce
BRIDOR
Za d'Olivet
35530 Servon sur Vilaine
Francie
Trvanlivost
Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 1 den.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.PŠENIČNÁ mouka, jemné máslo (MLÉKO) 23 %, voda, cukr, droždí, sušené MLÉKO, sůl, PŠENIČNÝ lepek, VEJCE, látky zlepšující mouku (alfa-amylázy, hemicelulázy, kyselina askorbová)
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1552 kJ/371 kCal |
Tuky | 20 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g |
Sacharidy | 39 g |
z toho cukry | 7.7 g |
Bílkoviny | 7.7 g |
Sůl | 1 g |
Vláknina | 2.2 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Sezamová semena |