

Knedlíky Láznička
Láznička Pikantní dýňové nočky
400 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Sezónní pikantní dýňové nočky Láznička vyrobené s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - českými farmáři vypěstované dýně hokaido, české brambory a čerstvě umletá mouka. Pikantní nádech pak dodávají chilli papričky.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků a nočků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků a nočků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Nočky je možné podávat samotné jako zajímavou chuťovku k bílému vínu, nebo jako přílohu ke svíčkové nebo třeba ke grilované rybě.
Příprava: Ohřívejte v páře 7 minut.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobené knedlíky a nočky jsou lepší než ty koupené. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících a nočcích nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.

Skladování
Skladujte při teplotě do 8 °C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Dýně Hokkaido |
| Brambory |
| Pšeničná mouka |
| Pšeničná krupice |
| Voda |
| Vejce |
| Chilli |
| Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 450 kJ/107 kCal |
| Tuky | 0.9 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
| Sacharidy | 21 g |
| z toho cukry | 0.5 g |
| Bílkoviny | 6.3 g |
| Sůl | 2.1 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Vejce |