Lactovit

Lactovit Lactooil Sprchový gel Intenzivní péče pro suchou pleť

500 ml
114,90 Kč 229,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

500+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pečující sprchový gel revitalizuje a intenzivně vyživuje pokožku díky kombinaci výživných olejů a vápníku, který intenzivně působí na pokožku, revitalizuje ji a aktivuje mechanismy obnovy a regenerace.

Použití

Naneste množství sprchového gelu do dlaní nebo na lufu. Vzniklou krémovou pěnu vmasírujte do pokožky celého těla, opláchněte ji teplou vodou a odhalte tak hebčí a hladší pokožku.

O výrobci

AC MARCA Czech Republic s.r.o. je společnost, která na českém trhu působí od roku 1995 a je součástí mezinárodního holdingu AC MARCA se sídlem v Barceloně. Je specialistou v oblastech péče o domácnost, hygieny a péče o tělo.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

AC MARCA Czech Republic s.r.o.
Přišimasy 124
282 01 Český Brod
Česká republika

Aqua (water)
Sodium laureth sulfate Cocamidopropyl betaine Sodium chloride Laureth-2 Glycerin Decyl glucoside Corylus avellana (hazel) seed oil Prunus amygdalus (sweet almond) dulcis Hydrolyzed milk protein Helianthus annuus (sunflower) seed oil Polyquaternium-39 Parfum (fragrance) C12-13 alkyl lactate Lactic acid Lecithin Niacinamide Allantoin calcium pantothenate Tocopheryl acetate Tocopherol Styrene / acrylates copolymer Propanediol Sodium benzoate Potassium sorbate Tetrasodium glutamate diacetate Limonene Benzyl alcohol Benzyl salicylate