Skip navigation

Get exclusive benefits after your first order:

Venison

Venison Fallow deer leg slices

ca. 0.59 kg

3 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Premium quality

ca.

 CZK 329.84 CZK 559.90 /kg

Delivery within 60 minutes

30+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

The quality rests on its shoulders

The quality rests on its shoulders

Fallow deer so good that anyone who tastes it will keep hunting for more. Guaranteed local, wild and high-quality so that many hunters would be moved to tears.

Plátky kýty z kvalitního dančího masa značky Venison.

Už dávno neplatí, že zvěřina má silné „aroma“, musí se bezpodmínečně nakládat do láku nebo komplikovaně připravovat dlouhé hodiny v kuchyni. Budete překvapeni, jak rozmanitá surovina se nabízí. Baleno technologií skin.

Zvěřina od Venison je potravina, která splňuje všechny požadavky na moderní stravování

  • ekologická („vyprodukovaná“ v přírodě, bez ovlivňování člověkem, bez použití energií)
  • dietní (větší zastoupení bílkovin, minerálních látek a málo tuku)
  • etická (zvířata se celý život pohybují volně v přírodě, nejsou stresována přepravou)
  • lokální (zvěřina pochází z lokálních zdrojů, není přepravována na dlouhé vzdálenosti)

Surovina pochází výhradně z výkupu a dražby zvěřiny České republiky, ulovené ve volné přírodě českých lesů a hájů. Produkt může obsahovat stopy střeliva.

Použití

Když se řekne zvěřina, většina z nás si vybaví recept „se zelím“ nebo „svíčkovou“, ale není to vždy nutností. Co třeba zkusit dančí plátky s těstovinami? Kýtu nakrájejte na cca 1,5 cm široké plátky. Plátky potřete olivovým olejem a nechte odležet 30 minut v pokojové teplotě. Plátky poté vložte na pánev a opečte zprudka 2 minuty na každé straně. Po opečení plátky vyjměte a poskládejte na plech. Mořskou sůl rozdrťte v hmoždíři nebo v mlýnku a maso na plechu osolte, stačí z jedné strany. Předehřejte troubu na 190 °C a vložte plátky na cca 5 minut do trouby dopéct. Poté plech vyndejte a nechte ještě 1 minutu odležet. Výhonky affila nastříhejte nůžkami na menší kousky a posypejte jimi jednotlivé plátky steaku. Podávejte s čerstvými těstovinami.

O výrobci

Za značkou VENISON CZ stojí vášeň pro přírodu a poctivé řemeslo. Její zakladatel se zpracováním zvěřiny zabývá již téměř dvacet let, a tuto zkušenost proměnil v moderní zpracovnu v Míškovicích. V těchto prostorách je zpracovávána zvěřina, která pochází výhradně z volné přírody, přičemž pro Rohlik.cz exkluzivně dodává prémiový sortiment chlazeného masa. Vysoká kvalita produkce je potvrzena prestižním oceněním Regionální potravina Zlínského kraje, jehož je společnost trojnásobným držitelem. Naším společným cílem je přinést tuto špičkovou zvěřinu z lesa přímo na stůl českým zákazníkům.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po rozbalení ihned spotřebujte.

Distributor

Venison CZ s.r.o.
Míškovice 228
76852 Míškovice
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 3 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 3 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Dančí kýta

Nutritional values per 100 g

Energy value430 kJ/103 kCal
Fats2 g
including saturated fatty acids1 g
Carbohydrates0 g
including sugars0 g
Protein21 g
Salt0 g
Fibre0 g