Parmareggio
Parmareggio Reggiano sýrové vločky
100 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Vločky prémiového italského sýru Parmigiano Reggiano v praktickém obalu.
Parmaggiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá. Díky tomuto balení sýrových vloček bude vaše italské vaření ještě snažší a chutnější!
Sýr je 100% přírodní a neobsahuje žádné konzervanty. Při výrobě se nechává zrát na kvalitních dřevěných policích. Během prvních dnů zrání se 15–20 dnů namáčí do solného roztoku. Dřevěné police a solný roztok zajistí, že sýr získá na své charakteristické chuti a vůni.
Použití
Určeno k přímé konzumaci nebo jako přísada na vaření. Sýr se hodí prakticky na všechny italské delikatesy, například na carpaccio, těstoviny nebo saláty, ale lze ho také použít jako přísadu do pečených jídel a na plnění chutných sendvičů.
O výrobci
Společnost Caseifici Granterre S.p.A. navazuje na společnost Parmareggio, která vznikla již v roce 1983 v Montecavolo di Quattro Castella. Zaměřuje na výrobu másla a delikátních sýrů. Popularita těchto výborných produktů neustále roste, proto se v posledních letech stala tato společnost světovým lídrem ve výrobě a v prodeji Parmigiano Reggiano.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 4–8 °C. Po otevření skladujte v lednici nejlépe ve skleněné nebo plastové nádobě či zabalené ve folii odděleně od ostatních potravin. Spotřebujte do 10 dnů od otevření.
Výrobce
Caseifici Granterre S.p.A.
Via Polonia 30/33
411 22 Modena
Itáli
Trvanlivost
Složení
Mléko |
Sůl |
Živočišné syřidlo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1671 kJ/402 kCal |
Tuky | 30 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 32 g |
Sůl | 1.6 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |