San Pellegrino
San Pellegrino minerální voda perlivá sklo
0,75 lDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Perlivá voda San Pellegrino je jedinečná, přírodně perlivá minerální voda, pocházející z Lombardie, z provincie Bergamo. Její neutrální, čistá a minerální vůně je podpořena živou, harmonickou a komplexní chutí. Jemné perlení, které je pro San Pellegrino typické, pochází z přírodních pramenů. Tyto prameny jsou 400 metrů hluboké a jejich podloží je tvořeno vápencem a břidlicí. Teplota vody v okamžiku vyvření dosahuje 22 stupňů. Její unikátnost je ve vysokém počtu minerálních látek, které jsou harmonicky zakomponované v ideálním množství. Balena ve skle.
Použití
San Pellegrino vhodně doplní silnější a aromatičtější červená a bílá vína, stejně tak i výraznější pokrmy, jako například "Boloňské ragů" a "Chianti", nebo steak z roštěné s vínem Malbec.
Doporučujeme podávat chlazenou na 6 stupňů a pokud to není nutné, neservírovat ani s citrónem ani s ledem.
O výrobci
Firma San Pellegrino je spjata s historií města San Pellegrino, které bylo založeno v roce 1395. Již od počátků své existence bylo známo, že město má léčivé prameny a velmi chutnou vodu. Charakteristická chuť zdejší vody pochází ze skalnatého podloží, které brání propustnosti a kontaminaci z povrchových vod. V roce 1908 byla minerálka San Pellegrino známá na všech kontinentech a ve všech světových metropolích. V roce 1957 úspěšná firma San Pellegrino koupila značku minerální vody Acqua Panna v Toskánsku. Od této doby tvoří Acqua Panna a San Pellegrino nerozlučnou dvojici.
Skladování
Skladujte při teplotě 10–16°C.
Výrobce
Sanpellegrino S.p.A.
38035 Moena
Autonomní provincie Trento
Itálie
Složení
Přírodní minerální voda obohacená o oxid uhličitý ze zdroje |
E290 - Oxid uhličitý |
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota | kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |