Adveni Tapiokový škrob bez lepku

250 g
44,90 Kč 179,60 Kč/kg
Země původu: Thajsko,

Nakupujte přímo z receptů za pár sekund

Tapiokový škrob s neutrální chutí. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle. Škrob plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku, navíc neobsahuje lepek. Je tak vhodný pro celiaky či pro ty, kteří vedou zdravý životní styl.

Baleno v České republice.

Použití

Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování. Hodí se na přípravu slaných i sladkých těst, na zahušťování polévek, omáček nebo na obalování masa a ryb. Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s různými druhy mouk.

Pokud ho chcete použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.

Nechte se inspirovat recepty od Romana Vaňka. Tapiokový škrob můžete využít např. v receptu na Banh xeo –syčící placku.

O výrobci

Adveni je česká společnost, která se zaměřuje především na výrobu bezlepkových produktů, jako jsou například bezlepkové mouky, vločky, kaše či směsi na zdravé pečení. Podnik dále vyrábí ekologické prací prostředky, které jsou vyrobené z pečlivě vybraných surovin na přírodní bázi, výrobky jsou tak šetrné i k životnímu prostředí. 

Skladování

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Výrobce

ADVENI
664 64 Mělčany 64
Česká republika

Složení

Škrob z kořene manioku jedlého100 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1479 kJ/348 kcal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy87 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny0 g
Sůl0.02 g
Vláknina0 g