Prosekárna
Prosekárna Degustační balíček mix
4,5 lKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Degustační set 6 vín od Prosekárny.
Balíček je připravený tak, aby obsáhl co nejvíce chutí i vůní a vytříbil váš vkus. Vynikající vína z Prosekárny až domů na Váš stůl zpříjemní jakoukoliv příležitost k oslavě. Balení obsahuje následující vína:
- Bepin de Eto prosecco Superiore DOCG Brut
- Roccat Rustego de Clemente Col Fondo
- Perlage é Bio Spumante Extra Dry Vegan
- Perlage Bio Perlapp Rosé Spumante Extra Dry
- Rebuli Zerogrammi Prosecco Superiore DOCG Brut
- Andreola Akelum Brut DOCG.
Vína jsou doručeny v jednom boxu.
Popis jednotlivých vín
- Bepin de Eto prosecco Superiore DOCG Brut
Luxusní šumivé víno Prosecco z oblasti Conegliano – Valdobbiadene světle slámově žluté barvy se zelenkavými odlesky a s delikátní vůní čerstvě upečeného chleba, kterou doplňují tóny jablek, hrušek a meruněk, v závěru vůně růží a akátu. Prosecco je vyrobeno z hroznů odrůdy Glera. Jedná se o starobylou italskou odrůdu bílé vinné révy, ze které se vyrábí převážně šumivá a perlivá vína.
Obsah alkoholu: 11,5 %, zbytkový cukr: 8 g/l, kyseliny: 5,8 g/l.
- Roccat Rustego de Clemente Col Fondo
Luxusní víno světle slámově žluté barvy se zakalením s intenzivní vůní s tóny chlebové kůrky a kvasinek se vyznačuje svou typicky suchou a velmi lehkou chutí. Prosecco je vyrobeno z hroznů odrůdy Verdiso, Perera a především Glera. Jedná se o starobylou italskou odrůdu bílé vinné révy, ze které se vyrábí převážně šumivá a perlivá vína.
Obsah alkoholu: 11 %, zbytkový cukr: 0 g/l.
- Perlage é Bio Spumante Extra Dry Vegan
Slámově žlutá barva se zelenkavými odlesky a elegantním perlením. Ovocitá vůně připomíná exotické ovoce, mango, papayu a ananas, nádech bílých květů. V chuti harmonické, přijemně ovocné, svěží kyselina. Dlouhý závěr.
Obsah alkoholu: 10,5 %, zbytkový cukr: 15 g/l.
- Perlage Bio Perlapp Rosé Spumante Extra Dry
Luxusní růžové šumivé víno z oblasti Asolo světle růžové barvy s delikátní vůní s tóny zralého ovoce se vyznačuje svou suchou a harmonickou chutí. Prosecco je vyrobeno z hroznů odrůdy Merlot a Sangiovese, jedná se o nejvíce osázené odrůdy Itálie.
Obsah alkoholu: 12,5 %, zbytkový cukr: 15 g/l.
- Rebuli Zerogrammi Prosecco Superiore DOCG Brut
Luxusní šumivé víno Prosecco z oblasti Valdobbiadene světle slámově žluté barvy se zelenkavými odlesky a s intenzivní vůní květů, broskve, květu mandlovníku a estragonu je suché a hladké. Toto šumivé víno se vyznačuje květinovou chutí připomínající akacii. Na začátku je chuť aromatičtější, konec je vyvážený. Prosecco je vyrobeno z hroznů odrůdy Glera. Jedná se o starobylou italskou odrůdu bílé vinné révy, ze které se vyrábí převážně šumivá a perlivá vína.
Obsah alkoholu: 11 %, zbytkový cukr: 0 g/l, kyseliny: 6 g/l.
- Andreola Akelum Prosecco Superiore brut DOCG
Příběh začíná roku 1984, kdy Nazzareno Pola založil rodinný statek v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore. Dnes statek spravuje Stefano Pola. Se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochranou území je hluboké vědomí, že Prosecco Superiore není jen produkt, ale živá bytost. Od vinice po finální produkt, je nutné moudře spojovat staré metody a moderní technologie, vášeň s racionalitou. Vytvořili jedinečné víno, které se vyznačuje čistotou, krémovostí na patře a ovocnou vůní.
Vůně: Růže, akácie, citrusy, broskve a jablka
Chuť: Suchá, kulatá, sametová
Obsah alkoholu: 11,5 %, zbytkový cukr: 12 g/l.
Snoubení s pokrmem
Doporučujeme podávat k sýrům a uzené šunce.
Použití
Teplota podávání 5–7 °C, typ sklenice flétna.
O vinařství
Milují Itálii, prosecco, kávu, italský design a styl. Pro svoje zákazníky chtěli kousek této atmosféry a entuziasmu přenést do Prahy. Důvěru do nich vložily čtyři desítky jedinečných vinařství, které v České republice reprezentují a s jejichž tvrdou prací a láskou k vínu Vás chtějí seznámit.
Skladování
Skladujte v suchu, temnu a naležato při teplotě do 20 °C.
Výrobce
Prosekárna
Myslíkova 1697/16
120 00 Praha 2 – Nové Město
Česká republika
Trvanlivost
Glera, Verdiso, perera, merlot, incrocio manzoni
alergeny: Oxid siřičitý a siřičitany
hodnoty: 328 78 0 0 1,5 2 0 0,1 0
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany |