
Merhautovo pekařství
Merhautovo pekařství Houstička špaldová bez posypu banketka
30 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Banketní pečivo ze špaldové mouky bez posypu.
Houstička je vyráběna z českých obilovin. Díky své drobné velikosti je vhodná jako pečivo na banket a další formální či neformální příležitosti. Hodí se nejen jako doplněk k masu, sýru ale i k zelenině. Banketní houstička neobsahuje laktózu.
Pekárna v Rohlíku...
Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Výborně se hodí jako pečivo ke grilování, obložit si ji můžete ale i ke snídani či svačině.
O výrobci
Merhautovo rodinné pekařství pro vás peče již od roku 1991, jedná se o ryze českou společnost, jež působí na českém trhu přes 25 let. Pekařství si zakládá na tradičních surovinách a postupech. V sortimentu naleznete běžné čerstvé pečivo jako rohlíky nebo chléb, dále také jemné sladké pečivo nebo cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Výrobce
Merhaurtovo pekařství
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
PŠENIČNÁ mouka, vícezrnná směs 23 % (voda, ŠPALDOVÁ zrna 41 %, trhanka ŠPALDOVÁ 3 %, sůl jedlá, extrakt JEČNÝ sladový, kyselina octová, kyselina mléčná), pitná voda, řepkový olej, pekařské droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), pekařská směs [JEČNÁ mouka sladová, dextróza, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono- a diacetylvinnou; cukr, PŠENIČNÁ mouka, emulgátor: mono- a digyceridy mastných kyselin; kypřicí látky: difosforečnany, hydrogenuhličitan sodný; emulgátor: lecitin (řepka); enzymy (obsahují LEPEK), látka zlepšující mouku: kyselina L-askorbová; aroma].
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1449 kJ/343 kCal |
Tuky | 4.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 63 g |
z toho cukry | 2.3 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Může obsahovat stopy: |
Vejce |
Sójové boby |
Mléko |
Skořápkové plody |
Sezamová semena |