Merhautovo pekařství
Merhautovo pekařství Spelled roll bread
30 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Banketní pečivo ze špaldové mouky bez posypu.
Houstička je vyráběna z českých obilovin. Díky své drobné velikosti je vhodná jako pečivo na banket a další formální či neformální příležitosti. Hodí se nejen jako doplněk k masu, sýru ale i k zelenině. Banketní houstička neobsahuje laktózu.
Pekárna v Rohlíku...
Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.
Použití
Určeno k přímé konzumaci. Výborně se hodí jako pečivo ke grilování, obložit si ji můžete ale i ke snídani či svačině.
O výrobci
Merhautovo rodinné pekařství pro vás peče již od roku 1991, jedná se o ryze českou společnost, jež působí na českém trhu přes 25 let. Pekařství si zakládá na tradičních surovinách a postupech. V sortimentu naleznete běžné čerstvé pečivo jako rohlíky nebo chléb, dále také jemné sladké pečivo nebo cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Výrobce
Merhaurtovo pekařství
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
Composition
Pšeničná mouka | |
Vícezrnná směs | 23.9 % |
Voda | |
Špaldová zrna | |
Trhanka špaldová | |
Jedlá sůl | |
Extrakt ječný sladový | |
Kyseliny | |
E260 - Kyselina octová | |
E270 - Kyselina mléčná | |
Pitná voda | |
Řepkový olej | |
Pekařské droždí | |
Jedlá sůl | |
Pekařská směs | |
Lepek | |
Soja |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1294 kJ/306 kCal |
Fats | 4.2 g |
including saturated fatty acids | 0.5 g |
Carbohydrates | 56 g |
including sugars | 2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.6 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Soybeans |