

Naše maso
Naše maso Žebro ploché porce – Čestr sušený vzduchem
100 gKaždý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Výborná pancetta z tučného hovězího žebra v prémiové kvalitě.
Alternativa klasické vepřové pancetty připravená z tučného hovězího žebra je 3 týdny naložená v mořské soli a směsi koření s dominantní chutí česneku a tymiánu. Následně se suší po dobu 6 měsíců a poté se nakrájí na tenké plátky.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat v pokojové teplotě, zvýrazní se chuť a vůně a plátky půjdou lépe od sebe. Ideální jako tapas k vínu, můžete ji ale využít i na vaření.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 1–4 °C.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí žebro bez kosti |
dusitanová sůl |
Třtinový cukr |
Pepř černý |
Jalovec |
Tymián |
Česnek |
Bobkový list |
Bílé víno |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1980 kJ/473 kCal |
Tuky | 52 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 19 g |
Sacharidy | 1 g |
z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 18 g |
Sůl | 4.3 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Oxid siřičitý a siřičitany |